New England Shutters  - Tijdelijke Blinds
Tijdelijke Blinds


In sommige gevallen, of gewoon omdat u het mooier vindt, kunnen blinds een betere keuze voor u zijn dan shutters. New England Shutters levert op maat gemaakte blinds so that you can install blinds direct in your windows.

Veel van de Tijdelijke blinds die online worden aangeboden, hebben standaardafmetingen die op maat worden gesneden. U weet dus nooit precies wat u krijgt. Bij New England Shutters worden alle Tijdelijke blinds helemaal op maat gemaakt. Wij passen dus niet een kant-en-klare Tijdelijke blind aan door er een stukje vanaf te snijden of een paar lamellen te verwijderen. Met dergelijke methoden wordt de blind beschadigd en het betekent dat de bediening niet altijd op een logische plaats zit.

Wij maken alle blinds helemaal zelf. Dit houdt in dat alle Tijdelijke lamellen speciaal op maat worden gemaakt voor de blind die u nodig hebt. Het bedieningsmechanisme om de blinds en de lamellen te openen en te sluiten wordt geplaatst waar u het wilt, op een logische plaats.

De Tijdelijke privacy blinds in onze nieuwe collectie Santa Ana hebben lamellen zonder gaten, waardoor er geen licht doorheen komt.   
 
      Interieur Shutters

Onze shutters worden gemaakt van echt hardhout dat wordt verbouwd op managed plantages en wij zijn de enige leverancier in de Benelux die dat kan zeggen.

 

      Tijdelijke Blinds

In sommige gevallen, of gewoon omdat u het mooier vindt, kunnen blinds een betere keuze voor u zijn dan shutters. New England Shutters levert op maat gemaakte blinds.

 

      Houten Blinds

Wij maken alle blinds helemaal zelf. Dit houdt in dat alle houten lamellen speciaal op maat worden gemaakt voor de blind die u nodig hebt. Het bedieningsmechanisme om de blinds en de lamellen te openen en te sluiten wordt geplaatst waar u het wilt, op een logische plaats.

 

      Exterieur Shutters

Onze buitenshutters zijn op dezelfde eenvoudige manier geprijsd en ontworpen als ons aanbod voor binnenshutters - een aanbod waarbij alles is inbegrepen. Opgemeten, geleverd en geïnstalleerd door onze professionele teams. Van begin tot einde - alles inbegrepen.

 

      Quick Links