New England Shutters  - Shutters
Onze Shutters


Niet alle shutters zijn hetzelfde

Onze shutters worden gemaakt van echt hardhout dat wordt verbouwd op managed plantages en wij zijn de enige leverancier in de Benelux die dat kan zeggen. De shutterdeskundigen in ons team hebben zorgvuldig de juiste houtsoorten en ophangframes voor de juiste toepassingen geselecteerd.

Interieur Shutters - Collectie CAMBRIDGE

Gemaakt van rood iepenhout - een veerkrachtig, langzaam groeiend hardhout met fantastische unieke verkoopargumenten....... Lees Verder

Interieur Shutters - Collectie OXFORD

De collectie Oxford is gemaakt van tulpenboomhout dat een gladde, platte afwerking biedt met weinig of geen nerfstructuur....... Lees Verder

   


Buitenluiken

Onze buitenluiken zijn op dezelfde eenvoudige manier geprijsd en ontworpen als ons aanbod voor binnenshutters - een aanbod waarbij alles is inbegrepen.

Opgemeten, geleverd en geïnstalleerd door onze professionele teams.

Onze buitenluiken

Multifunctionele buitenshutters bieden veiligheid, bescherming tegen de zon, beperking van stormschade, een esthetisch effect en energiebesparing.
ees Verder
.....

Shutters Dealers in Nederland -

Shutters Direct - Klik Hier

Van binnen tot buiten wij hebben de shutteroplossing.

 
      Interieur Shutters

Onze shutters worden gemaakt van echt hardhout dat wordt verbouwd op managed-plantages en wij zijn de enige leverancier in de Benelux die dat kan zeggen.

 

      Tijdelijke Blinds

In sommige gevallen, of gewoon omdat u het mooier vindt, kunnen blinds een betere keuze voor u zijn dan shutters. New England Shutters levert op maat gemaakte blinds.

 

      Houten Jaloezieen

Wij maken alle blinds helemaal zelf. Dit houdt in dat alle houten lamellen speciaal op maat worden gemaakt voor de blind die u nodig hebt. Het bedieningsmechanisme om de blinds en de lamellen te openen en te sluiten wordt geplaatst waar u het wilt, op een logische plaats.

 

      Exterieur Shutters

Onze buitenshutters zijn op dezelfde eenvoudige manier geprijsd en ontworpen als ons aanbod voor binnenshutters - een aanbod waarbij alles is inbegrepen. Opgemeten, geleverd en geïnstalleerd door onze professionele teams. Van begin tot einde - alles inbegrepen.

 

      Quick Links