New England Shutters  - Dealers Contact
Contact


Als u andere vragen hebt, neemt u dan gerust contact met ons op. Onze shutterdeskundigen staan voor u klaar om alle mysteries rond shutters op te lossen en uw interieur met stijlvolle shutters te verrijken.

Benelux Distributor

Shutters Direct
Raadhuisstraat 63

4701PM Roosendaal
Telefoon 0031 (0) 165 392 066

Klik Hier - Kontakt New England Shutters Benelux

Many Thanks New England Shutters

 

 
      Interieur Shutters

Onze shutters worden gemaakt van echt hardhout dat wordt verbouwd op managed plantages en wij zijn de enige leverancier in de Benelux die dat kan zeggen.

 

      Tijdelijke Blinds

In sommige gevallen, of gewoon omdat u het mooier vindt, kunnen blinds een betere keuze voor u zijn dan shutters. New England Shutters levert op maat gemaakte blinds.

 

      Houten Blinds

Wij maken alle blinds helemaal zelf. Dit houdt in dat alle houten lamellen speciaal op maat worden gemaakt voor de blind die u nodig hebt. Het bedieningsmechanisme om de blinds en de lamellen te openen en te sluiten wordt geplaatst waar u het wilt, op een logische plaats.

 

      Exterieur Shutters

Onze buitenshutters zijn op dezelfde eenvoudige manier geprijsd en ontworpen als ons aanbod voor binnenshutters - een aanbod waarbij alles is inbegrepen. Opgemeten, geleverd en geïnstalleerd door onze professionele teams. Van begin tot einde - alles inbegrepen.

 

      Quick Links