New England Shutters  - Interieur shutters
Interieur shutters


Onze shutters worden gemaakt van echt hardhout dat wordt verbouwd op managed plantages en wij zijn de enige leverancier in de Benelux die dat kan zeggen.

De shutterdeskundigen in ons team hebben zorgvuldig de juiste houtsoorten en ophangframes voor de juiste toepassingen geselecteerd.


Collectie CAMBRIDGE

Gemaakt van rood iepenhout
- een veerkrachtig, langzaam groeiend hardhout met fantastische unieke verkoopargumenten. Iepenhout ziet er hetzelfde uit als eiken en andere oudere houtsoorten, maar het behoudt zijn vorm, heeft scherpe snijlijnen en een warme nerfstructuur, of het nu geverfd of afgewerkt is.

Hierdoor is de Cambridge-shutter een product van hoge kwaliteit. Shutters van iepenhout zijn ideaal voor gewone kamers en slaapkamers. Alle vormen kunnen van iepenhout worden gemaakt - bogen, punten, enzovoort. Leverbaar met of zonder bedieningslat.

Collectie Oxford

De collectie Oxford is gemaakt van tulpenboomhout dat een gladde, platte afwerking biedt met weinig of geen nerfstructuur. Tulpenboomhout heeft scherpe, rechte lijnen en is ideaal voor houten binnenshutters in een klassiek of modern interieur.

Shutters van tulpenboomhout kunnen ook met bogen, punten en railsystemen worden gemaakt en zijn leverbaar met of zonder bedieningslat.


Gemaakt Van Echt hout - Niets Anders

   


Collectie CAMBRIDGE

Collectie OXFORD

 
      Interieur Shutters

Onze shutters worden gemaakt van echt hardhout dat wordt verbouwd op managed plantages en wij zijn de enige leverancier in de Benelux die dat kan zeggen.

 

      Tijdelijke Blinds

In sommige gevallen, of gewoon omdat u het mooier vindt, kunnen blinds een betere keuze voor u zijn dan shutters. New England Shutters levert op maat gemaakte blinds.

 

      Houten Blinds

Wij maken alle blinds helemaal zelf. Dit houdt in dat alle houten lamellen speciaal op maat worden gemaakt voor de blind die u nodig hebt. Het bedieningsmechanisme om de blinds en de lamellen te openen en te sluiten wordt geplaatst waar u het wilt, op een logische plaats.

 

      Exterieur Shutters

Onze buitenshutters zijn op dezelfde eenvoudige manier geprijsd en ontworpen als ons aanbod voor binnenshutters - een aanbod waarbij alles is inbegrepen. Opgemeten, geleverd en geïnstalleerd door onze professionele teams. Van begin tot einde - alles inbegrepen.

 

      Quick Links