New England Shutters  - Exterieur shutters
Exterieur shutters


Buitenshutters
Onze buitenshutters zijn op dezelfde eenvoudige manier geprijsd en ontworpen als ons aanbod voor binnenshutters - een aanbod waarbij alles is inbegrepen. Opgemeten, geleverd en geïnstalleerd door onze professionele teams.
Van begin tot einde - alles inbegrepen.

Multifunctionele buitenshutters bieden veiligheid, bescherming tegen de zon, beperking van stormschade, een esthetisch effect en energiebesparing.
Shutters Direct maakt alleen gebruik van duurzame materialen van de beste kwaliteit. De shutters zijn zodanig gemaakt dat ze een optimale sterkte bieden, waardoor uw shutters gegarandeerd lang mee gaan.
Materialen

Onze shutters zijn leverbaar in twee verschillende materialen - rood cederhout en aluminium. Beide materialen hebben hun eigen unieke voordelen: gemoffeld lichtgewicht aluminium is weerbestendig en rood cederhout geeft een traditioneel klassiek effect.
Maatwerkopties

Volledig functioneel openen, sluiten en afsluiten of een esthetische verbetering voor uw huis.
Schuifshutters of vouwshutters? In de dag of op de dag?

   


Wij kunnen u adviseren over de beste oplossingen voor uw toepassing en omstandigheden.

 
      Interieur Shutters

Onze shutters worden gemaakt van echt hardhout dat wordt verbouwd op managed -plantages en wij zijn de enige leverancier in de Benelux die dat kan zeggen.

 

      Tijdelijke Blinds

In sommige gevallen, of gewoon omdat u het mooier vindt, kunnen blinds een betere keuze voor u zijn dan shutters. New England Shutters levert op maat gemaakte blinds.

 

      Houten Blinds

Wij maken alle blinds helemaal zelf. Dit houdt in dat alle houten lamellen speciaal op maat worden gemaakt voor de blind die u nodig hebt. Het bedieningsmechanisme om de blinds en de lamellen te openen en te sluiten wordt geplaatst waar u het wilt, op een logische plaats.

 

      Exterieur Shutters

Onze buitenshutters zijn op dezelfde eenvoudige manier geprijsd en ontworpen als ons aanbod voor binnenshutters - een aanbod waarbij alles is inbegrepen. Opgemeten, geleverd en geïnstalleerd door onze professionele teams. Van begin tot einde - alles inbegrepen.

 

      Quick Links