New England Shutters  - Over Ons
Over New England Shutters


Het team van New England Shutters bestaat uit een aantal van de meest gerespecteerde specialisten in de branche.

Velen van ons hebben enkele van de grootste shutterbedrijven in de Benelux opgericht en hebben gezien hoe goedkoop of snel verbouwd “hardhout” de markt heeft overspoeld. Wij hebben besloten het anders te doen, met shutters van echt hout.

Houten shutters die een duidelijk ander effect creëren - en die geen nadelig effect hebben op het milieu dankzij onze responsible forest management.

New England Shutters levert unieke shutters die alleen verkrijgbaar zijn bij onze zorgvuldig geselecteerde dealers in Europa

Worden alle shutters hetzelfde gemaakt? - Nee.

Andere kamers, andere shutters, ander hout. Eén type shutter kan onmogelijk aan al deze eisen voldoen.

Alle huidige leveranciers in de Benelux gebruiken hout uit China of Rusland van plantages zonder certificering.

Wij doen dat niet!

   


Op basis van onze ervaring op het gebied van ontwerpen en materialen voor shutters weten we wat werkt en wat niet werkt - daarmee besparen wij u tijd bij het selecteren van het juiste product voor de juiste toepassing.

Gemaakt Van Echt hout - Niets Anders

 
      Interieur Shutters

Onze shutters worden gemaakt van echt hardhout dat wordt verbouwd op managed plantages en wij zijn de enige leverancier in de Benelux die dat kan zeggen.

 

      Tijdelijke Blinds

In sommige gevallen, of gewoon omdat u het mooier vindt, kunnen blinds een betere keuze voor u zijn dan shutters. New England Shutters levert op maat gemaakte blinds.

 

      Houten Jaloezieen

Wij maken alle blinds helemaal zelf. Dit houdt in dat alle houten lamellen speciaal op maat worden gemaakt voor de blind die u nodig hebt. Het bedieningsmechanisme om de blinds en de lamellen te openen en te sluiten wordt geplaatst waar u het wilt, op een logische plaats.

 

      Exterieur Shutters

Onze buitenshutters zijn op dezelfde eenvoudige manier geprijsd en ontworpen als ons aanbod voor binnenshutters - een aanbod waarbij alles is inbegrepen. Opgemeten, geleverd en geïnstalleerd door onze professionele teams. Van begin tot einde - alles inbegrepen.

 

      Quick Links